Over Hytera

Home / Over Hytera

Hytera Mobilfunk GmbH is een Duitse aanbieder van oplossingen en producten voor de Professionele mobiele communicatie (PMC). Als bekende specialist in mobiele radiocommunicatie zijn we al meer dan 35 jaar een pionier voor professionele digitale mobiele communicatiesystemen en horen we wereldwijd tot de vooraanstaande producenten van TETRA-infrastructuurcomponenten.

 

Professionele mobiele communicatie „Made in Germany“
Onze kerncompetentie is de ontwikkeling, planning en realisatie van digitale bundelradiosystemen. Elk van onze mobiel communicatiesystemen is een op maat gesneden oplossing met optimale performance. Als dochteronderneming van Hytera Communications Ltd. zijn wij daarnaast een competente en betrouwbare leverancier van de hoogwaardige Hytera-eindapparatuur. Behalve digitale eindapparatuur voor TETRA- en DMR-radiocommunicatie voeren wij ook analoge eindapparaten uit de Hytera-portfolio.

 

Thuis in elke technologie
Wij bieden geen massa-radiosystemen, maar alles wat u nodig heeft om spraak en data betrouwbaar draadloos te verzenden. Elk van onze mobiele communicatiesystemen is een nauwkeurig op het betreffende gebruiksdoel en uw eisen afgestemd. Onze ervaringen in de technologieën TETRA en DMR en onze wortels in MPT1327 bewijzen dat wij flexibel zijn in de omgang met technologie. Wij ontwikkelen steeds weer systemen op het hoogste technische niveau. Terwijl we ons aan ons doel verplicht voelen en niet aan een technologie.

 

Wereldwijd beproefd
Van de hoge netwerkbeschikbaarheid, communicatiebetrouwbaarheid en applicatiegeschiktheid van ons TETRA-radiosysteem ACCESSNET-T IP profiteren al klanten in meer dan 40 landen.Tot onze klanten behoren politie en organisaties met veiligheidstaken en nutsbedrijven, de olie- en gassector, verkeersondernemingen, luchthavenexploitanten, industriële bedrijven en militaire gebruikers.
Behalve eerste klasse technologie van Hytera Mobilfunk GmbH waarderen ze één ding met name: ons complete, klantgerichte projectmanagement, waarmee we problemen oplossen, voordat ze ontstaan.