ACCESSNET-T IP – TETRA-Systeemtechniek

Home / Oplossingen / ACCESSNET-T IP – TETRA-Systeemtechniek

Titel-TETRA-ACN-T

 

ACCESSNET-T IP, het TETRA-radiosysteem van Hytera Mobilfunk GmbH, is een uitermate schaalbaar, digitaal TETRA-mobiel communicatiesysteem voor alle toepassingen van de mobiele radiocommunicatie. Het heeft een niet-hiërarchische netwerkstructuur en kent daardoor geen topologische beperkingen. ACCESSNET-T IP is toepasbaar van een ééncellig systeem tot aan een landelijk netwerk. Het systeem ondersteunt zowel centrale als decentrale netwerkarchitecturen, zodat aan al uw eisen optimaal invulling gegeven kan worden.

 

Wij hebben de architectuur van ACCESSNET-T IP op de toepassingen van de professionele mobiele communicatie (PMR) afgestemd. Deze biedt de hoogste beschikbaarheid van het systeem door redundantie-eigenschappen en een uitstekende robuustheid tegen externe invloeden. De flexibele architectuur en het systeemontwerp maken schaalbare oplossingen mogelijk, die exact op de veelzijdige vereisten met betrekking tot beschikbaarheid en capaciteit binnen een totaal systeem zijn afgestemd.

 

Wij hebben ACCESSNET-T IP in overeenstemming met de informatie van de European Telecommunication Standards Institute (ETSI) ontwikkeld en het voldoet aan alle eisen van de internationaal erkende ETSI-standaard.

 

Voor meer informatie, zie de flyer: ACCESSNET-T IP Flyer

 

Kenmerken en voordelen

Moderne IP-technologie en krachtige applicaties. 

Flexibele Systeemarchitectuur

Flexibiliteit voor op maat gemaakte TETRA-oplossingen.

TETRA „Made in Germany“

Hytera Mobilfunk GmbH is een Duitse aanbieder.