Hytera wint TETRA-aanbesteding in Brasilia

Home /

Hytera wint TETRA-aanbesteding in Brasilia

Hytera heeft een aanbesteding gewonnen voor TETRA-radioapparatuur van de militaire politie van het federale district in Brasilia (Polícia Militar do Distrito Federal, PMDF), de hoofdstad van Brazilië. Er moeten 6000 portofoons en mobilofoons worden geleverd om zowel het dagelijkse werk als de speciale inzet van de PMDF te ondersteunen.read more…

Nieuwe PD4-serie: DMR-radio en RFID

Shenzhen/Bad Münder, Duitsland, 06. Oktober 2015 – De PD4-serie vult de Hytera productportfolio aan met twee compacte portofoons: de PD405 en de PD415. Beide portofoons ondersteunen zowel conventionele DMR- als analoge radio.

 

Het hoogtepunt van de PD4-serie is de RFID-reader, die standaard in de PD415 geïntegreerd is. Met ondersteuning van deze module kan de PD415 in Hytera’s bewakingsbesturingssysteem (Patrol System) ingezet worden. Patrouillerend bewakingspersoneel kan zo in een gebouw verdeelde controlepunten scannen en de actuele locatie aan een centrale doorgeven.

 

Hytera PD415 - Vooraanzicht

Hytera PD415 – Vooraanzicht

read more…

Hytera Mobilfunk krijgt toestemming voor het vervangen van het landelijke TETRA-netwerk C2000 van Nederland

Den Haag, Bad Münder – Op 17 juni 2015 hebben vertegenwoordigers van het ministerie van veiligheid en justitie en de CEO van Hytera Mobilfunk GmbH, Matthias Klausing, het eerste contract voor de vernieuwing van het landelijke TETRA-net C2000 in Nederland ondertekend.

 

C2000 is het communicatiesysteem voor alle reddingsdiensten in Nederland en moet in de komende jaren vernieuwd worden. Doordat het één van de eerste landelijke TETRA-systemen in Europa was, hebben de meeste delen van het huidige systeem qua hardware en software het einde van hun levenscyclus bereikt. De vernieuwing bestaat uit drie delen: Deel 1 is het TETRA-netwerk voor de communicatie tussen de controlecentra en de inzetkrachten (T2000), deel 2 is het paging-net voor de alarmering (P2000) en deel 3 bevat de uitrusting voor het controlecentrum.

read more…

Nieuwe SmartDispatch-versie 4.5

Voor de DMR-Dispatcher SmartDispatch is een nieuwe versie beschikbaar. Met de update 4.5 krijgt het krachtige dispatcher-systeem behalve talrijke verbeteringen de ondersteuning voor het nieuwe XPT-bundelradiosysteem van Hytera.

 

Hytera SmartDispatch

Hytera SmartDispatch

read more…

Nieuwe ATEX-portofoon PD715 Ex

Met de PD715 Ex breidt Hytera haar portfolio uit met een nieuw intrinsiekveilige DMR-portofoon. De nieuwe PD715 Ex is conform de europese ATEX-standaard gecertificeerd en is daarmee de ideale portofoon voor gebruikers die in gevaarlijke omgevingen werken.

 

De PD715 Ex komt zonder display en toetsenbord uit en is daarmee een voordelig alternatief voor de volledig uitgeruste PD795 Ex. Net als zijn grote broer ondersteunt de portofoon zowel digitale radio volgens de DMR-standaard als de traditionele analoge radio. Daarnaast kan deze in DMR-bundelradiosystemen en in Hytera’s nieuwe radio-oplossing XPT ingezet worden.

 

Hytera PD715 Ex - Vooraanzicht

Hytera PD715 Ex – Vooraanzicht

Overige eigenschappen van de PD715 Ex laten zien hoe zeer het voor de inzet in ruwe omgevingen geschikt is. Overeenkomstig de beschermingsklasse IP67 is het toestel beschermd tegen stof en vocht en is het volgens de Amerikaanse militaire norm MIL-STD-80 C/D/E/D/G bijzonder robuust en betrouwbaar.

 

Klik hier voor meer informatie: