Nieuwe PD4-serie: DMR-radio en RFID

Home / Nieuwe PD4-serie: DMR-radio en RFID

Nieuwe PD4-serie: DMR-radio en RFID

Shenzhen/Bad Münder, Duitsland, 06. Oktober 2015 – De PD4-serie vult de Hytera productportfolio aan met twee compacte portofoons: de PD405 en de PD415. Beide portofoons ondersteunen zowel conventionele DMR- als analoge radio.

 

Het hoogtepunt van de PD4-serie is de RFID-reader, die standaard in de PD415 geïntegreerd is. Met ondersteuning van deze module kan de PD415 in Hytera’s bewakingsbesturingssysteem (Patrol System) ingezet worden. Patrouillerend bewakingspersoneel kan zo in een gebouw verdeelde controlepunten scannen en de actuele locatie aan een centrale doorgeven.

 

Hytera PD415 - Vooraanzicht

Hytera PD415 – Vooraanzicht

Overige hoogtepunten van de PD4-serie zijn:

  • Gemengd analoog en digitaal kanaal (Mixed-Channel-bedrijf)
  • Open programmeerinterface (API) voor op RFID-gebaseerde ontwikkelingen van derden (PD415)
  • Ondersteunt de overdracht van voorgeprogrammeerde tekstberichten
  • TDMA directe modus maakt tot twee gelijktijdige oproepen mogelijk, ook zonder repeater
  • Stof en waterdicht conform IP55 (PD405) resp. IP54 (PD415)

De portofoons van de PD4-serie zijn uitstekend geschikt voor gebruik in de beveiliging en in gebouwen en complexen die bewaakt moeten worden, zoals bijvoorbeeld grote winkels, industriële complexen, warenhuizen of hotelcomplexen. Door de combinatie van analoge- en digitale radio kunnen gebruikers, die overstappen of willen overstappen naar digitale radio, vertrouwen op een veilige investering.

 

Hytera’s bewakingscontrolesysteem
Het Hytera Patrol System is een bewakingscontrolesysteem voor het beheren van patrouille-informatie. Met behulp van deze oplossing kan vanuit een centrale de positie van het beveiligingspersoneel in real time op een digitale kaart worden bewaakt. Bij het bewakingscontrolesysteem horen behalve de portofoon PD415 een managementsoftware, RFID-identificatiekaarten en RFID-controlepunten.

 

Patrol System

Patrol System

Klik hier voor meer informatie: