Colofon

Home / Colofon

Hytera Mobilfunk GmbH
Fritz-Hahne-Straße 7
D-31848 Bad Münder
Tel.: + 49 (0) 5042 998 0
Fax: + 49 (0) 5042 998 105
E-mail: info@hytera.de

 

Bedrijfsleider:
Matthias Klausing
Handelsregister:
Amtsgericht Hannover HRB 100300
BTW-nr: DE 115 447 987

 

Copyright
De door ons opgestelde content en werken op onze websites vallen onder het auteursrecht. De vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke soort ten gelde maken van deze werken is niet toegestaan. Neem in geval van vragen contact op met bovenstaand adres.

 

Copyright van het gebruikte beeldmateriaal:
Hytera Mobilfunk GmbH, Hytera Communications Corporation Limited

 

Gebruikte merken:
ACCESSNET en alle afleidingen daarvan zijn geregistreerde handelsmerken van Hytera Mobilfunk GmbH. HYT en Hytera zijn geregistreerde merken van Hytera Communications Corporation Limited.

 

Opmerking omtrent encryptie bij eindapparatuur
Encryptie-eigenschappen zijn optioneel en vragen om een aparte toestelconfiguratie; is onderhavig aan Duitse en Europese exportbepalingen.

 

Actualiteit van de content
Onze websites worden met de grootste zorgvuldigheid gemaakt en worden continu bijgewerkt. Echter kunnen wij niet de juistheid en volledigheid van de informatie waarborgen. Dit geldt met name voor specificaties en technische gegevens, welke vanwege de continue doorontwikkeling en verbeteringen van onze producten zonder aankondiging vooraf kunnen wijzigen. Deze informatie vormt daarom geen waarborg voor de betreffende eigenschappen.

 

Aansprakelijkheid voor links
Onze website bevat externe links van websites van derden, waarop Hytera Mobilfunk GmbH qua content en vormgeving geen invloed heeft. Voor de content en vormgeving van de gelinkte sites is uitsluitend de betreffende aanbieder of exploitant van de sites verantwoordelijk. Onwettige content was op het moment van het linken niet herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte sites is echter zonder concrete indicaties van een overtreding niet redelijk. Wanneer wettelijke overtredingen bekend worden, dan worden dergelijke links per omgaande verwijderd.